skip to Main Content
Een Betonvloer In Uw Tuin

Een betonvloer in uw tuin

Een grote tuinverbouwing

U wilt uw tuin radicaal aanpakken. Bijvoorbeeld omdat u net een nieuwbouwhuis gekocht heeft en er nog niets in de tuin staat. Of omdat u uw bestaande tuin helemaal opnieuw wilt inrichten. Heeft u dan wel eens gedacht aan een betonvloer in uw tuin? Een betonvloer in uw tuin kan er prachtig uitzien als terras en is heel functioneel onder een garage. Benieuwd naar de mogelijkheden? We vertellen u meer in dit blog.

Toepassingen voor een betonvloer

Betonvloeren zijn op vele manieren toe te passen in uw tuin. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Terras of veranda
  • Garage of tuinhuis
  • Zwembad of hottub

Terras of veranda

Met een betonvloer voor of aan uw woning creëert u een prachtig terras. Ook onder een veranda is een betonvloer een aanrader. Beton is namelijk stevig en onderhoudsarm. Een mooi afgewerkte vloer ziet er strak en modern uit. Kleed uw nieuwe terras aan met tuinmeubelen en enkele plantenbakken en u geniet elke dag.

Garage of tuinhuis

Is de tijd gekomen om uw lang gewenste garage of tuinhuis te realiseren? Ook dan zult u veel plezier hebben van uw betonvloer. Deze vloeren zijn immers stevig, slijtvast en hebben een lange levensduur. Bovendien trekt vuil niet zo snel in de vloer en is de vloer eenvoudig schoon te maken. Ideaal wanneer u gaat sleutelen of klussen.

Zwembad of hottub

Heeft u altijd al willen zwemmen in uw tuin? Dan is een tuinverbouwing de kans om deze wens waar te laten worden. Ook onder een zwembad, jacuzzi of hottub is het prettig om een egale betonnen vloer te hebben. Zo voorkomt u verzakking en geniet u nog lang van welverdiende ontspanning.

Een betonvloer laten storten

Zoals u heeft kunnen lezen, zijn er in uw tuin allerlei mogelijkheden voor een betonvloer. Wilt u ook een betonvloer storten in uw tuin? Kies dan voor een professional. Deze kan u adviseren en met u uw wensen bespreken. Heeft u nog vragen over dit artikel? Stel ze dan via het contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top