skip to Main Content
Voordelen Van Kastanje Palen Kopen

Voordelen van kastanje palen kopen

3 voordelen van kastanje palen kopen

Nu de temperaturen buiten omhoog gaan, kunnen we steeds vaker en langer genieten van onze tuin. Daarom is het belangrijk dat de tuin er goed uit ziet. Door kastanje palen te kopen, kunt u eenvoudig uw tuin verfraaien. Palen van kastanjehout zijn namelijk robuust, stoer en ook nog eens functioneel. Bent u benieuwd wat de voordelen van kastanje palen zijn? Lees snel verder. Wij vertellen u er graag meer over.

Kastanjehouten palen als omheining

Wilt u privacy in uw tuin? Dan kunt u het beste een schutting laten plaatsen. Kastanje palen zijn het perfecte materiaal voor een schutting. Kastanjehout is namelijk vochtbestendig en hoeft niet onderhouden te worden. U kunt dus het hout onbehandeld gebruiken. Maar ook als u een pergola of complete carport wilt maken, is kastanjehout uitermate geschikt.

Duurzaam product

De populariteit van kastanje palen is goed te verklaren. De palen zijn namelijk niet alleen sterk, maar ook duurzaam. Kastanjehout is een product uit de natuur. Het bevat veel looizuur, wat de reden is dat kastanje palen goed tegen vocht kunnen en er geen onderhoud nodig is om de palen in goede staat te houden. U kunt zeer lang van kastanjehouten palen genieten. De gemiddelde levensduur bij een dikte van 10 tot 12 cm is 15 jaar. Maar over het algemeen kan gesteld wordt dat hoe dikker de diameter is, hoe duurzamer het hout is. Dus wilt u een carport, pergola of schutting die lang meegaat? Dan kunt u het beste kastanje palen kopen.

De vele mogelijkheden van kastanje palen

Zowel particulieren als bedrijven kopen palen van kastanjehout. U vindt deze palen onder andere bij:

  • Dierentuinen
  • Natuurspeeltuinen
  • Recreatieparken

Maar ze worden ook gebruikt als:

  • Afscheidingspalen
  • Boompalen
  • Beschoeiingspalen

Kastanje palen kopen?

Wilt u kastanje palen kopen? Of heeft u hier nog vragen over? Laat het ons weten via het contactformulier.

Back To Top