skip to Main Content

Tips om uw tuin op te leuken

Met bijvoorbeeld landelijke tuinlampen en tuinlantaarns

Bent u niet helemaal tevreden met de inrichting van uw tuin? Dat is jammer, want met een aantal redelijk eenvoudige aanpassingen kunt u uw tuin makkelijk veranderen in een leukere en mooiere plek waar u graag veel tijd doorbrengt. Wij vertellen u er meer over!

Verfrissend: jacuzzi of hottub

Een verfrissend idee voor uw tuin is het plaatsen van een jacuzzi of hottub. Dat is een heerlijke manier om altijd van uw tuin te genieten. Met een jacuzzi of hottub kunt ook in de winter lekker genieten van uw tuin. Bovendien is het ook nog eens weldadig en goed voor de gezondheid:

  • Een hottub vermindert stress
  • Een hottub zorgt voor een lagere bloeddruk en betere doorbloeding
  • Baden in een hottub is goed voor de huid
  • Hottubs hebben een fysiotherapeutisch effect op uw spieren

Kleur toevoegen aan uw tuin

Als uw tuin een beetje saai vindt, kunt u er wat kleur aan toevoegen! Zo heeft u al snel groen te pakken, maar met planten in allerlei kleuren vrolijkt de boel enorm op. Kies bijvoorbeeld voor paarse planten zoals het purperklokje, salie, lavendel en hemelsleutel. Of combineer dit met gele planten (brandkruid) of oranje planeten, zoals de daglelie.

Plaats landelijke tuinlampen en tuinlantaarns

Zet de kers op de taart en de puntjes op de i in uw tuin door het plaatsen van landelijke tuinlampen en tuinlantaarns. Het is een snelle en eenvoudige manier om in een handomdraai meer sfeer en karakter in uw tuin te creëren. Het zelf aanleggen van tuinverlichting is niet moeilijk, maar u kunt u er ook voor kiezen om het te laten plaatsen door een specialist. Wij wensen u veel plezier met het spannende en leuker maken van uw tuin.

Meer handige tuintips vindt u in onze andere blogs hier op de website.

Back To Top